Wie we al helpen

Presenter

Presenter versterkt zodat de content werkt. Voor een betere verbinding met de wereld. Dat is de purpose van deze contentorganisatie. Want of je nu wilt informeren, inspireren of converteren: je wilt content die werkt. En content is mensenwerk. De contentspecialisten van Presenter versterken je team met extra capaciteit, expertise en advies. Interim of op projectbasis. Van frisse junioren tot doorgewinterde professionals.

 

De Contentkalender

Contentkalender: krijg grip op je content. Je hebt enorm veel kanalen, content en betrokkenen. Probeer daar maar eens overzicht over te houden. De Contentkalender helpt je eenvoudig je planning bij te houden, inzicht te krijgen in de werkdruk en je hele organisatie op de hoogte te houden. Zo krijg jij de grip op je content weer terug.

De Afdeling Marketing

Jouw eigen afdeling marketing, voor een vast bedrag per maand én flexibel inzetbaar. Jij hebt de visie, De Afdeling Marketing is de oplossing om die te realiseren. Deze organisatie helpt je om je boodschap scherp te krijgen, je te onderscheiden van je concurrenten, je online zichtbaarheid te vergroten en om in contact te komen met de juiste mensen. Duurzame relaties bouwen voor duurzame groei.

Voor Tekst

Werk maken van teksten voor de arbeidsmarkt. Dit is wat Voor Tekst doet. En niets anders dan dat. Voor Tekst is het enige tekstbureau dat zich 100% richt op teksten voor de Nederlandse arbeidsmarkt. Dat maakt ze tot de specialist als het gaat om bijvoorbeeld vacatureteksten, testimonials, webteksten, hr-brieven en e-mailteksten.