Krispijn Smith: inspirerend schrijven over ingewikkelde onderwerpen (podcast)

Het is maandag. Het regent. Je hebt dagen gewerkt aan een tekst over een bijzonder lastig onderwerp. Net nu je denkt ervan af te zijn, ontvang je een bericht van de eindredacteur: ‘Leuk, maar kan het iets pakkender?’… Geen paniek, dacht Krispijn Smith. Hij ontwikkelde een copycanvas om lastige onderwerpen op een pakkende manier onder woorden te brengen. In deze podcast legt hij uit hoe het in elkaar zit.

Wil je het copycanvas van Krispijn bij de hand hebben tijdens het luisteren naar deze podcast? Download het op de website van Presenter. In deze blogpost geeft Krispijn een uitgebreide toelichting op het copycanvas: Copycanvas: zo schrijf je pakkend over lastige onderwerpen.

Beluister mijn gesprek met Krispijn

Abonneer je op de podcast Contentspecialisten

Wil je geen aflevering van ‘Contentspecialisten’ missen? Abonneer je via iTunes, Spotify of Stitcher:

Abonneer je via iTunes Abonneer je via Spotify Abonneer je via Stitcher

 

Over de auteur: Hugo Louter

Als online adviseur bij Presenter help ik organisaties die behoefte hebben aan een website die hen dichterbij hun doelstellingen brengt. Gebruiksvriendelijkheid, toegankelijkheid en leesbaarheid staan voor mij bovenaan. Ik doe analyses, geef advies en werk mee als contentmanager of inbound marketeer. Als trainer heb ik al honderden vakgenoten geholpen zich te verbeteren in contentstrategie, zoekmachineoptimalisatie en schrijven voor het web.

Tags: webredactieproces, schrijven voor internet, copywriter